Video Una dintre cele mai cerute funcţii din Facebook Messenger, disponibilă pentru mulţi utilizatori. Modul distractiv în care o poţi activa | VIDEO

Una dintre cele mai cerute funcţii pentru aplicaţia Messenger de la Facebook este „Dark Mode”. Aceasta este, în sfârşit, disponibilă pentru mulţi utilizatori.

1957 afișări

Funcţia „Dark Mode” permite stabilirea unui fundal negru în chat-uri şi este utilă mai ales pe smartphone-urile cu ecran OLED, deoarece reduce consumul de energie atunci când aplicaţia Messenger este folosită.

Setarea poate fi activată prin trimiterea unui emoji cu luna în aplicaţie. Apoi, pe ecran apar mai multe emoji-uri cu luni, iar utilizatorul este întrebat dacă doreşte să activeze „Dark Mode” în setări.

Odată activată, funcţia rămâne disponibilă în aplicaţie şi poate fi dezactivată oricând.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici