Unilever a preluat producătorul de îngheţată Betty Ice, în cea mai mare tranzacţie a anului din România

Compania Unilever a preluat producătorul de îngheţată Betty Ice din Suceava, compania antreprenorului Vasile Armenean într-o tranzacţie de circa 100 mil. euro, informează Ziarul Financiar.

7260 afișări
Imaginea articolului Unilever a preluat producătorul de îngheţată Betty Ice, în cea mai mare tranzacţie a anului din România

Unilever a preluat producătorul de îngheţată Betty Ice, în cea mai mare tranzacţie a anului din România

Betty Ice are o cifra de afaceri anuală de circa 30 de milioane de euro. Negocierile au început de anul trecut.

Betty Ice are o fabrică în judeţul Suceava, magazine proprii în Braşov, Oradea, Sibiu şi Cluj-Napoca, iar în timpul verii are deschise peste 100 de chioşcuri cu îngheţată în toată ţara. Compania livrează şi la export, pe cinci pieţe. Pentru anul acesta, antreprenorul estima o cifră de afaceri de 31-32 milioane de euro.

Unilever mai deţine şi mărcile Algida, Napoca, iar pe piaţa mai sunt prezente companiile Nestlé (Nirvana, JOE), Top Gel şi Alpin 57 Lux.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici