Unu din cinci bucureşteni a trecut pe la Cotroceni Park

Circa 380.000 de oameni au trecut în primele patru zile de la deschidere pragul mallului AFI Palace Cotroceni, afluxul de oameni depăşind aşteptările proprietarilor mallului şi acutizând blocaje în traficul din zona Eroilor - Drumul Taberei, în special în orele serii, informează Ziarul Financiar.

15 afișări
Imaginea articolului Unu din cinci bucureşteni a trecut pe la Cotroceni Park

Unu din cinci bucureşteni a trecut pe la Cotroceni Park

Spre comparaţie, Băneasa Shopping City, care era cel mai mare mall din Bucureşti până la deschiderea proiectului Cotroceni, a atras în primele trei zile de funcţionare, în aprilie 2008, 120.000 de vizitatori, respectiv o medie de 40.000 de oameni pe zi.

Citeşte mai multe despre Cotroceni Park pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici