"Utilizatorii autostrăzilor trebuie să plătească", declară preşedintele Grupului Vinci

Treptat, românii vor fi nevoiţi să se obişnuiască cu ideea că utilizarea autostrăzilor şi a altor investiţii majore nu se poate face decât cu plată, a declarat, într-un interviu acordat ziarului Gândul, Yves Thibault de Silguy, preşedintele grupului francez Vinci.

16 afișări
Imaginea articolului "Utilizatorii autostrăzilor trebuie să plătească", declară preşedintele Grupului Vinci

Yves Thibault de Silguy, preşedintele grupului francez Vinci (Imagine: Gândul)

"Din punct de vedere general, este normal ca utilizatorii marilor infrastructuri de transport să plătească pentru costul realizării şi întreţinerii respectivelor investiţii. Pe de altă parte, trebuie să luăm în considerare, foarte serios, constrângerile de mediu. Cei care atentează la mediul înconjurător trebuie să plătească preţul, mai ales cei care merg cu maşini dotate cu motoare vechi, care au un grad ridicat de emisii de bioxid de carbon", a spus Silguy.

Citeşte mai multe despre declaraţiile preşedintelui companiei care se ocupă de construcţia autostrăzii Comarnic - Braşov pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici