Valentin Iordache, Aeroporturi Bucureşti: „Nu voi mai răspunde presei ca purtător de cuvânt”

„Vă anunţ că, începând de astăzi, nu mai sunt abilitat să răspund solicitărilor în calitate de director de comunicare/purtător de cuvânt al CN Aeroporturi Bucureşti”, a postat joi seara, pe o reţea de socializare, Valentin Iordache - directorul de comunicare şi purtător de cuvânt al companiei.

546 afișări
Imaginea articolului Valentin Iordache, Aeroporturi Bucureşti: „Nu voi mai răspunde presei ca purtător de cuvânt”

Valentin Iordache, Aeroporturi Bucureşti: „Nu voi mai răspunde presei ca purtător de cuvânt”

„Dragi prieteni şi, mai ales, dragi prieteni din mass media (...) Odată cu intrarea în vigoare a noii organigrame, Direcţia de Relaţii Externe, şi implicit postul meu, s-au desfiinţat iar eu am primit alte însărcinări, fără tangenţă cu activitatea de comunicare”, a scris Valentin Iordache pe Facebook.

„Nu mi s-a reproşat nimic de către şefii mei, şi nici eu nu am ceva să-mi reproşez cu excepţia, poate, a faptului că, de prea multe ori, am pus aeroportul înaintea familiei (...) Vă asigur că vă voi sta oricând la dispoziţie cu toate conoştinţele mele, pe orice temă legată de aviaţie, cu excepţia aspectelor ce privesc activitatea CNAB”, a postat Valentin Iordache.

Atribuţiile de comunicare cu presa au fost preluate de Teodor Postelnicu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici