Vânzările BMW ar putea să scadă în 2009

Vânzările BMW, cel mai mare producător de maşini de lux din lume, ar putea să scadă în 2009, întrucât compania se va concentra asupra marjelor de profit, a declarat Philipp von Sahr, şeful de vânzări din Germania, citat de WirtschaftsWoche.

32 afișări
Imaginea articolului Vânzările BMW ar putea să scadă în 2009

Vânzările BMW ar putea să scadă în 2009

BMW nu mai vrea să utilizeze vânzările exprimate în număr de automobile drept unitate de măsură, întrucât nu exprimă profitabilitatea companiei, a spus von Sahr.

Vânzările grupului german BMW au avansat cu 4,7% în prima jumătate a anului, la 764.874 de unităţi.

Cel mai mare producător de maşini de lux din lume a anunţat, în luna august, că nu îşi va îndeplini obiectivele din 2008.

BMW a încasat în primele şase luni venituri totale de 27,83 miliarde euro, în creştere cu 4,5%, însă profitul net al grupului a scăzut cu 25,8%, la 994 milioane euro, din cauza condiţiilor economice dificile din piaţă şi creşterii preţurilor la energie şi materii prime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici