Vânzările Ford pe piaţa americană au scăzut

Vânzările Ford pe piaţa americană au scăzut în luna iunie cu 28%, în urma declinului semnificativ al numărului de camionete şi modele SUV comercializate.

10 afișări
Imaginea articolului Vânzările Ford pe piaţa americană au scăzut

Vânzările Ford pe piaţa americană au scăzut

Ford a vândut în iunie 174.091 de vehicule, comparativ cu 242.029 de unităţi în intervalul similar din 2007.

În cazul brandurilor Ford, Lincoln şi Mercury, vânzările au coborât cu 12,1%, în timp ce numărul de vehicule SUV comercializate a scăzut cu 54,7%, iar cel al camionetelor cu 37,8%, a precizat compania.

Vânzările au fost influenţate şi de faptul că, în luna iunie a acestui an, numărul de zile lucrătoare a fost de 24, comparativ cu 27 în urmă cu un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici