Vânzările Renault în România vor scădea în acest an cu 11%

Vânzările Renault în România vor scădea în acest an cu 11%, la 9.000 de unităţi, dar întrucât piaţa va înregistra un ritm descendent mai accentuat cota de piaţă a companiei va fi mai mare cu 1,2 puncte, ajungând la 8%, potrivit constructorului auto.

32 afișări
Imaginea articolului Vânzările Renault în România vor scădea în acest an cu 11%

Vânzările Renault în România vor scădea în acest an cu 11% (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anul trecut Renault a vândut în România 10.114 de unităţi.

Directorul de marketing pentru mărcile Dacia şi Renault, Mihai Bordeanu, a declarat, miercuri, că în 2011 Renault nu va extinde reţeaua de dealeri, însă până la sfârşitul anului în curs va fi deschis un showroom la Târgu Jiu.

Renault a lansat, miercuri, seria limitată Miss Sixty a modelului Twingo, un vehicul destinat exclusiv femeilor. Maşina costă 7.285 euro cu TVA dacă este cumpărată prin programul "Rabla". Modelul este disponibil cu două variante de culori - Rose Boheme şi Noir Nacre, are motive florale pentru hayon, capotă şi stâlpul central, volan îmbracat în piele şi tapiserie neagră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici