Vânzările Windows Vista au trecut de 100 de milioane de licenţe înainte de sărbătorile de iarnă

Vânzările sistemului de operare Windows Vista, lansat în ianuarie 2007 de grupul Microsoft, au depăşit nivelul de 100 de milioane de licenţe înainte de perioada sărbătorilor de iarnă ca urmare a numărului mare de persoane care au achiziţionat computere personale.

1 afișare
Imaginea articolului Vânzările Windows Vista au trecut de 100 de milioane de licenţe înainte de sărbătorile de iarnă

Vânzările Windows Vista au trecut de 100 de milioane de dolari înainte de sărbătorile de iarnă

Anunţul a fost făcut de preşedintele Microsoft, Bill Gates, la o expoziţie de produse electronice de consum organizată în Las Vegas.

Reprezentanţii celui mai mare producător de aplicaţii informatice la nivel mondial au precizat că nu au luat încă în calcul vânzările Windows Vista din timpul sărbătorilor.

Sezonul de cumpărături din perioada Crăciunului şi Anului Nou este marcat în mod tradiţional de vânzări ridicate de computere.

Vânzările noului sistem de operare lansat anul trecut de Microsoft au crescut constant. La sfârşitul lunii septembrie, grupul vânduse 88 de milioane de licenţe Vista, după ce a depăşit nivelul de 60 de milioane, la sfârşitul lui iunie.

Vista a fost disponibil pe piaţă în ianuarie 2007, iar Microsoft ar putea lansa în primul trimestru al acestui an o versiune îmbunătăţită, numită Service Pack 1 (SP1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici