Verida Credit a lansat un împrumut pentru locuinţe pe 30 de ani, în dolari, cu rată lunară fixă

Verida Credit IFN a lansat un împrumut pentru achiziţia de locuinţe, în dolari americani, pe o perioadă maximă de 30 de ani, cu o dobândă de 10,87% pe an, suma rambursată lunar fiind aceeaşi pe toată perioada contractului, a anunţat, luni, compania de credite ipotecare.

89 afișări
Imaginea articolului Verida Credit a lansat un împrumut pentru locuinţe pe 30 de ani, în dolari, cu rată lunară fixă

Verida Credit a lansat un împrumut pentru locuinţe pe 30 de ani, în dolari, cu rată lunară fixă (Imagine: Mediafax Foto)

Clienţii pot plăti anual, în avans, maxim 5% din valoarea creditului, se arată într-un comunicat al Verida Credit.

Totodată, aceştia pot stabili nivelul ratei lunare, prin sistemul de alegere a dobânzii, care le permite să influenţeze dobânda creditului contractat, în funcţie de planurile lor pe termen scurt şi lung.

"Acest produs oferă clienţilor protecţie împotriva actualei şi viitoarei volatilităţi a pieţelor financiare. În contextul economic actual, posibilitatea de a putea opta pentru un credit pe 30 de ani cu dobândă fixă este o oportunitate imensă", a declarat directorul general al companiei, Carmen Retegan.

Cu un capital social de 25,51 milioane de lei, compania şi-a început activitatea în luna iulie a anului trecut, având în prezent peste 40 de angajaţi şi sucursale în Bucureşti şi Iaşi.

Societatea de credite ipotecare este controlată în proporţie de 99,99% de Ipocredit Holding Olanda, care a fost înfiinţată de Old Lane, un fond de investiţii al grupului financiar american Citi. Preşedintele companiei, Dorian Klein, deţine 0,0001% din titluri.

Verida Credit estimează că va acorda, până la finele anului, circa 600 de credite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici