Veste bună pentru şoferi: Guvernul prelungeşte plafonarea tarifelor RCA

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că plafonarea tarifelor RCA va fi prelungită până la finalul anului.

454 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru şoferi: Guvernul prelungeşte plafonarea tarifelor RCA

Veste bună pentru şoferi: Guvernul prelungeşte plafonarea tarifelor RCA

„Aprobăm astăzi proiectul de hotărâre prin care prelungim, până la finalul anului, plafonarea tarifelor RCA”, a anunţat premierul.

Marcel Ciolacu a anunţat de ce a fost luată decizia privind prelungirea perioadei.

„Este o decizie justificată fiindcă actuala plafonare a tarifelor RCA expiră pe 10 octombrie. Dacă nu continuăm plafonarea, vor creştere tarife în cea mai nepotrivită perioadă, aceea a sărbătorilor de iarnă”, a precizat Marcel Ciolacu.

Anunţul a fost făcut înainte de şedinţa de joi a Guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
rca,
plafonare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici