Vezi ce afaceri sunt profitabile de Sărbători!

Globurile româneşti care ajung în pomii americanilor sau ai germanilor şi brazii vânduţi online sunt doar câteva dintre afacerile ce iau avânt în luna decembrie. Nici cei care caută un job nu sunt uitaţi, pentru un rol de Moş Crăciun la o petrecere de câteva ore aceştia pot primi şi 200 de lei, informează www.incont.ro.

246 afișări
Imaginea articolului Vezi ce afaceri sunt profitabile de Sărbători!

Vezi ce afaceri sunt profitabile de Sărbători! (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

De Crăciun, brazii românilor sunt împodobiţi cu globuri din plastic importate din China. Şi asta în timp ce globurile româneşti, din sticlă şi pictate manual, ajung în pomii de Crăciun ai germanilor şi ai americanilor, care dau şi 7 euro pe unul. La noi, puţini îşi permit să scoată din buzunar circa 45 de lei pentru un astfel de glob, pentru producţia căruia se lucrează şi două zile, în funcţie de complexitate.

De aceea nu este de mirare că România mai are doar patru producători de globuri, din Cluj, Sibiu, Pucioasa şi Curtea de Arges, care s-au orientat către export pentru a supravieţui.

Află mai multe despre afacerile profitabile de Sărbători pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici