Vezi ce companii fac cele mai multe angajări în acest an!

Vrei sa fii consultant la KPMG sau PricewaterhouseCoopers? Ţi-ai dori o carieră în industria auto, în IT sau într-o bancă? Eşti student şi vrei să faci practică într-o multinaţională? Îţi poţi îndeplini toate aceste dorinţe consultând oferta pe care marile companii ţi-o pun la dispoziţie la târgul "Angajatori de Top", informează incont.ro.

21 afișări
Imaginea articolului Vezi ce companii fac cele mai multe angajări în acest an!

Vezi ce companii fac cele mai multe angajări în acest an! (Imagine: Mediafax Foto)

Organizat în zilele de 23 si 24 aprilie în Bucureşti, singura condiţie pentru a putea participa la târg este să te înregistrezi înainte pe portalul de recrutare www.hipo.ro.

Citeşte mai multe despre companiile care fac cele mai multe angajări în acest an pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici