Vezi cum se descurcă Dacia Duster pe teren accidentat!

Dacia a prezentat primele informaţii despre noul Duster, SUV-ul producătorului român ce promite să bulverseze piaţa auto în acelaşi mod în care a făcut-o şi modelul Logan, informează site-ul promotor.ro.

60 afișări
Imaginea articolului Vezi cum se descurcă Dacia Duster pe teren accidentat!

Vezi cum se descurcă Dacia Duster pe teren accidentat!

Dacia Duster un model 4x4 robust, economic şi fiabil dar care are şi capacităţi reale în teren accidentat. Cu un raport preţ/spaţiu interior/prestaţii imabatabil, noua Dacia Duster promite să fie un adevărat succes, încă din primăvara anului viitor, când va fi disponibil la vânzare în Europa, Turcia şi nordul Africii, în versiunea 4x4 dar şi 4x2.

Citeşte mai multe despre noua Dacia Duster pe www.promotor.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici