Videanu l-a eliberat din funcţie pe directorul general al Termoelectrica

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, l-a eliberat din funcţie pe directorul general al Termoelectrica, Ioan Ungureanu, conducerea companiei de stat fiind preluată de fostul director de dezvoltare din cadrul firmei, Constantin Ioaniţescu.

35 afișări
Imaginea articolului Videanu l-a eliberat din funcţie pe directorul general al Termoelectrica

Videanu l-a eliberat din funcţie pe directorul general al Termoelectrica (în imagine Ioan Ungureanu)

Ungureanu a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a primit, totodată, o propunere de a-şi continua activitatea la Termoelectrica, pe o poziţie inferioară, însă nu a decis dacă o va accepta sau nu.

Fostul director general al Termoelectrica a mai spus că nu i-au fost prezentate motivele eliberării din funcţie.

Ungureanu a fost numit la conducerea Termoelectrica în septembrie 2007, de către ministrul Economiei de la acea dată, Varujan Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici