Vineri încep înscrierile în programul Casa Verde Fotovoltaice - Ediţia 2023

Ministerul Mediului, Tanczos Barna, anunţă că vineri se lansează sesiunea de înscriere în programul Casa Verde Fotovoltaice - Ediţia 2023: „Vom da startul uneia dintre cele mai populare şi aşteptate programe de finanţare”.

483 afișări
Imaginea articolului Vineri încep înscrierile în programul Casa Verde Fotovoltaice - Ediţia 2023

Vineri încep înscrierile în programul Casa Verde Fotovoltaice - Ediţia 2023

„Suntem într-un moment foarte important. Vă pot anunţa că vineri, pe 19 mai, începând cu ora 10.00, vom da startul uneia dintre cele mai populare şi aşteptate programe de finanţare - Casa Verde Fotovoltaice. Oferim o finanţare în cuantum de 20.000 de lei pentru fiecare solicitant sub condiţia unei contribuţii proprii de 2000 de lei”, spune Tanczos Barna.

El precizează că bugetul total al programului este de 1,75 miliarde lei, echivalentul a 87.000 de sisteme fotovoltaice.

De asemenea, ministrul Mediului precizează că sesiunea de înscriere va fi făcută în opt etape, câte una pentru fiecare regiune de dezvoltare, iar solicitanţii vor avea nevoie de patru documente în format pdf, respectiv cartea de identitate, extras de carte funciară, certificatul fiscal care să ateste lipsa datoriilor la stat şi certificatul fiscal lipsă datorii la buget.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici