Viteză redusă în reţeaua 3G Vodafone, săptămâna aceasta, în Capitală

Utilizatorii serviciilor de date 3G broadband de la Vodafone ar putea resimţi o scădere a vitezei pentru transferul de date mobile în unele zone din Capitală în această săptămână, din cauza unor lucrări de modernizare, a anunţat, marţi, compania.

3 afișări
Imaginea articolului Viteză redusă în reţeaua 3G Vodafone, săptămâna aceasta, în Capitală

Viteză redusă în reţeaua 3G Vodafone, săptămâna aceasta, în Capitală

Lucrările vizează modernizarea unor echipamente radio 3G din Bucureşti şi reprezintă o etapă a dezvoltării reţelei 3G broadband a Vodafone România, precum şi a trecerii către o reţea bazată în totalitate pe protocol IP.

Lucrările vor începe zilnic la ora 7 dimineaţa în diferite zone din Bucureşti. Astfel, pe 26 şi 27 februarie lucrările se vor desfăşura în zonele Eroilor şi Cotroceni, pe 28 februarie în mai multe cartiere din vest, cum ar fi Crângaşi, Sălaj, parţial Militari, Reşiţa, pe 29 februarie în zonele Mihai Bravu, Dristor şi Popa Nan, pe 2 martie în centrul Bucureştiului, iar pe 3 martie la Romexpo şi Băneasa Nord.

Pe perioada lucrărilor, traficul de voce nu va fi afectat, însă serviciile de video telefonie vor fi parţial întrerupte în respectivele zone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici