Vodafone aduce iPhone 3GS în România. Orange: Doar noi îl vindem oficial

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a introdus începând cu data de 19 iulie în ofertă Apple iPhone 3Gs, unul dintre cele mai căutate modele de smartphone-uri de pe piaţă, potrivit datelor furnizate telefonic de mai mulţi agenţi de vânzări ai companiei.

133 afișări
Imaginea articolului Vodafone aduce iPhone 3GS în România. Orange: Doar noi îl vindem oficial

Vodafone aduce iPhone 3GS în România. Orange: Doar noi îl vindem oficial

Ulterior, agenţii de vânzări au transmis şi pe e-mail oferta detaliată pentru achiziţia Apple iPhone 3GS de la Vodafone România.

Apple iPhone, telefon care era până acum disponibil doar prin intermediul rivalilor de la Orange, nu apare momentan în oferta de pe site-ul oficial al companiei. În absenţa unor detalii oficiale din partea Vodafone România, nu este clar care este exact canalul prin care operatorul a adus mobilul în România: în urma unui parteneriat direct cu Apple, sau prin achiziţia de la distribuitori. Vodafone vinde iPhone pe alte pieţe.

Citeşte mai multe despre iPhone 3GS pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici