Vodafone România a redus tarifele pentru transmiterea datelor în roaming cu până la 67%

Operatorul de telefonie mobilă Vodafone România a redus, marţi, cu până la 67%, tarifele pentru transmiterea de date în roaming prin serviciul Vodafone Mobile Abroad, destinat utilizatorilor de abonamente de date mobile Mobile Connect, a anunţat marţi, compania.

19 afișări
Imaginea articolului Vodafone România a redus tarifele pentru transmiterea datelor în roaming cu până la 67%

Vodafone România a redus tarifele pentru transmiterea datelor în roaming cu până la 67% (Imagine: Mediafax Foto)

Abonaţii Vodafone pot să aleagă, începând cu 1 aprilie, un pachet cu tarif zilnic sau unul cu tarifare lunară, pentru a beneficia de acces la e-mail, Internet sau Intranet în străinătate.

Pachetul Vodafone Mobile Connect Roaming 24h permite utilizarea Internetului mobil în roaming pentru un tarif zilnic de 14,28 euro, cu TVA, şi are inclus un trafic de 50 Mb, valabil pentru 24 de ore în 20 de reţele Vodafone.

Pentru utilizarea serviciile de date mobile într-un număr extins de destinaţii, există varianta cu un tarif zilnic de 29,75 euro cu TVA inclus, cu 50 Mb trafic, pentru 24 de ore, valabil în cele 20 de reţele Vodafone, precum şi în alte 18 reţele partenere Vodafone. Traficul realizat în alte reţele decât Vodafone sau partenere, precum şi traficul care depăşeşte cei 50 Mb se tarifează suplimentar.

Contorizarea celor 24 de ore pentru opţiunea Vodafone Mobile Connect Roaming 24h se face de la prima conectare în roaming într-o reţea Vodafone sau parteneră.

Operatorul de telefonie mobilă a lansat şi două pachete de roaming de date cu tarifare lunară, respectiv Vodafone Mobile Connect Roaming 200 şi Vodafone Mobile Connect Roaming 200 extins.

Vodafone Mobile Connect Roaming 200, la tariful de 47,6 euro pe lună, cu TVA inclus, oferă un trafic de 200 Mb în roaming, în 20 de reţele Vodafone.

Tariful pentru Vodafone Mobile Connect Roaming 200 extins este de 119 euro pe lună, TVA inclus, şi are un trafic de 200 Mb în roaming, în 20 de reţele Vodafone şi alte 18 reţele partenere Vodafone.

Clienţii operatorului pot activa gratuit oricare dintre cele patru variante de tarifare ale serviciului Vodafone Connect Abroad. Opţiunile devin active începând cu data de 16 aprilie 2008.

Pentru cei care nu optează pentru unul din pachetele de date în roaming cu trafic inclus, va fi activată automat tarifarea standard, cu 7,14 euro (inclusiv TVA) pe Mb în reţelele preferate Vodafone şi 9,52 euro/Mb în alte reţele.

Vodafone România avea peste 8,8 milioane de clienţi la 31 decembrie 2007. Compania face parte din grupul britanic de telecomunicaţii Vodafone, cu divizii în 25 de state şi cu peste 252 de milioane de clienţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici