Volvo recheamă 8.400 de maşini pentru probleme la servodirecţie

Producătorul auto Volvo, deţinut de compania chineză Geely, recheamă 8.400 de maşini model S80 pentru probleme la servodirecţie, care ar putea creşte riscul unor accidente, au anunţat autorităţile americane.

248 afișări
Imaginea articolului Volvo recheamă 8.400 de maşini pentru probleme la servodirecţie

Volvo recheamă 8.400 de maşini pentru probleme la servodirecţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autovehiculele rechemate de Volvo au fost produse în intervalul martie 2006-martie 2007.

Volvo va investiga posibilitatea ruperii unui furtun din mecanismul de direcţie, care ar duce la o pierdere bruscă a servodirecţiei, potrivit Autorităţii Naţionale pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi din SUA.

Dealerii vor inspecta autovehiculele, iar reparaţiile vor fi realizate fără costuri pentru proprietari.

Geely a preluat Volvo de la grupul american Ford în august 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici