Volvo va rechema 125.000 de camioane de pe piaţa din Statele Unite

Compania suedeză Volvo, al doilea mare producător de camioane la nivel mondial, va rechema de pe piaţa din Statele Unite 125.000 de unităţi, din cauza unei defecţiuni la o componentă electrică.

2 afișări
Imaginea articolului Volvo va rechema 125.000 de camioane de pe piaţa din Statele Unite

Volvo va rechema 125.000 de camioane de pe piaţa din Statele Unite

Volvo a arătat că problema este legată de întrerupătorul principal de la sistemul de iluminare.

"Au fost raportate incidente. Nu ştiu exact cauzele, dar am decis că este vorba de ceva serios", a declarat purtătorul de cuvânt al Volvo, Tommy Kohle.

Kohle nu a precizat costurile pe care le va suporta constructorul suedez în urma operaţiunii de retragere, dar a menţionat că nu este vorba de o sumă care ar putea afecta preţul acţiunilor Volvo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici