Vosganian: Salariul mediu pe economie va fi de 1.000 euro în 2020

Salariul mediu net va urca la 500 de euro până în anul 2014 şi va ajunge la 1.000 de euro în 2020, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Mamaia, ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian.

1 afișare
Imaginea articolului Vosganian: Salariul mediu pe economie va fi de 1.000 euro în 2020

Vosganian: Salariul mediu pe economie va fi de 1.000 euro în 2020

"Atunci vom putea spune că România va fi o ţară mediu dezvoltată. Creşterea pensiilor asigură subzistenţa, dar lecuirea de sărăcie este responsabilitatea oamenilor, nu a statului", a afirmat ministrul Vosganian.

Salariul mediu net se situează în prezent la 1.000 de lei, puţin peste echivalentul a 300 de euro.

Ministrul a spus, referitor la legea pensiilor, că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să solicite date de la premier, care trebuie să le aibă la dispoziţie de la membrii Cabinetului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici