Vrei să cumperi o casă în executare silită? Avem o listă de ponturi pentru tine!

Ca să ai cea mai bună ofertă şi să fii sigur că faci cea mai bună alegere atunci când cumperi o casă, cel mai bine este să ai toate informaţiile ca să decizi în cunoştinţă de cauză, informează www.incont.ro.

2775 afișări
Imaginea articolului Vrei să cumperi o casă în executare silită? Avem o listă de ponturi pentru tine!

Vrei să cumperi o casă în executare silită? Avem o listă de ponturi pentru tine! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Aşadar, să începem. Cauţi o casă în executare silită, condţtii cât mai bune şi preţ cât mai mic. Ar trebui să ştii că există un început timid în domeniu pentru crearea unei baze de date la nivel naţional cu astfel de imobile.

Citeşte mai multe despre ofertete care există în piaţă pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici