Vrei să îţi vinzi maşina? Intră pe autopro.ro!

Fie că doreşti să îţi vinzi maşina, să îţi cumperi una nouă sau second hand ori doar vrei să îţi faci o idee despre cât mai costă masina ta preferată, autopro.ro este site-ul pe care îl cauţi.

362 afișări
Imaginea articolului Vrei să îţi vinzi maşina? Intră pe autopro.ro!

Vrei să îţi vinzi maşina? Intră pe autopro.ro!

Cu o design modern, Autopro.ro este un one stop shop, conceput pentru a satisface perfect nevoile cumpărătorilor şi vânzătorilor de maşini.

Structura site-ului este extrem de accesibilă, plasarea unui anunţ putând fi realizată în 3 pasi simpli: Îţi creezi un cont nou,  încarci din câteva click-uri detaliile maşinii pe care o vinzi şi alegi planul de promovare pentru anunţul tău. Autopro.ro îţi asigură expunerea anunţului tău la peste 1.500.000 de potenţiali cumpărători unici în fiecare zi.

Pentru asta, îţi oferă 4 pachete de promovare diferite, dedicate pentru ca anunţul tău să ajungă la potenţialii cumpărători potriviţi. Astfel, anunţul tău, pe lângă expunerea din site-ul Autopro.ro, va ajunge în întreaga reţea de site-uri Mediafax Group - promotor.ro, prosport.ro, gandul.info, mediafax.ro, descopera.ro, go4it.ro, one.ro, csid.ro, tare.ro, 121.ro, urban.ro, showbiz.ro, apropo.ro, protvmagazin.ro.

În plus, Autopro.ro oferă şi conţinut util pentru cei care vând sau cumpără o maşină. Aici poţi să găseşti fişe auto pentru mărcile şi modele importante de maşini, o lista detaliată de service-uri şi spălătorii, o zona de servicii de RCA şi Casco precum şi o secţiune de dealeri auto, unde regăseşti cele mai mari nume din industria auto cu anunţurile postate.

Şi pentru că ne bucurăm dacă îţi faci cont pe autopro.ro, te răsplătim cu credite gratuite pentru aţi creşte şansele unei vânzări mai rapide. Oferta valabilă până la 30 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici