Vrei să-ţi faci firmă? Vezi ce afaceri au ieşit din criză şi se dezvoltă

Investiţie minimă, angajaţi puţini, costuri mici, potenţial mare de dezvoltare. Aceste ingrediente pot alcătui o reţetă de succes în afaceri. Şi în cele mai multe cazuri reţeta funcţionează cu rezultate foarte bune chiar şi în vremuri de criză, potrivit www.incont.ro.

34 afișări
Imaginea articolului Vrei să-ţi faci firmă? Vezi ce afaceri au ieşit din criză şi se dezvoltă

Vrei să-ţi faci firmă? Vezi ce afaceri au ieşit din criză şi se dezvoltă (Imagine: Mediafax Foto)

Confirmarea vine de la cei care au deja deschise afaceri iîn domeniu:

"În primele noua luni am avut vânzări în creştere cu 55% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar luna septembrie este cu 20% peste luna august. Cu toate că am avut creşterea TVA, septembrie a fost cea mai bună lună din an", a declarat pentru incont.ro, Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

Citeşte mai multe despre cum să-ţi faci firmă pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici