Wizz Air: Din octombrie, zboruri zilnice de la Bucureşti la Londra

Wizz Air va creşte, din octombrie, capacitatea cursei Bucureşti-Londra Luton, urmând să aibă zboruri zilnice pe această destinaţie, după ce în iunie operatorul low-cost a majorat şi frecvenţa cursei Bucureşti-Roma.

4 afișări
Imaginea articolului Wizz Air: Din octombrie, zboruri zilnice de la Bucureşti la Londra

Wizz Air: Din octombrie, zboruri zilnice de la Bucureşti la Londra

În prezent, Wizz Air are şase zboruri pe săptămână de la Bucureşti la Londra şi zboruri zilnice spre Roma.

"Ca urmare a acestei creşteri, capacitatea de transport se va mări cu 133% pe ruta Bucureşti-Londra Luton şi cu 75% pe Bucureşti-Roma Ciampino, faţă de capacitatea anunţată pentru iarna lui 2007", se arată într-un comunicat al operatorului low-cost.

Decizia de majorare a capacităţii vine la scurt timp după deschiderea bazei operaţionale din Capitală.

Totodată, Wizz Air va lansa în toamnă noi curse de la Bucureşti spre Liverpool, Parma şi Valencia, cât şi din Târgu-Mureş spre Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici