COMENTARIU Lelia MUNTEANU: Căpitanul Mării Moarte

1036 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia MUNTEANU: Căpitanul Mării Moarte

COMENTARIU Lelia MUNTEANU: Căpitanul Mării Moarte

Ştiu povestea. Am auzit-o de atâtea ori, până am visat-o.

Capitanul Mării Moarte e cel mai norocos navigator. În apele amare, corabia lui nu se va scufunda niciodată.

Cu prima zi a lunii Av a anului 5783, adică foarte curând, va începe sezonul îngerilor. Pot fi văzuţi, în stoluri mari, pretutindeni pe cer. Dar şi în adâncuri: înoată în aceeaşi direcţie, ca bancurile de peşti.  

Iscusitul Căpitan al Mării Moarte îşi pregăteşte plasele de înconjurare. Prinde îngerii ca pe nişte scrumbii, păstrează unul singur şi pe restul îi înapoiază lui Dumnezeu.

Pentru că vorbeşte stricat limba îngerilor, Căpitanul Mării Moarte trage corabia pe uscat şi se mulţumeşte să se înţeleagă cu el mai mult prin semne. Cu el însuşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici