COMENTARIU Lelia Munteanu: Cobaii lui Anisie

3516 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Cobaii lui Anisie

Voce castratoare, alură de activistă nărăvită (sfielnică doar dacă e obligată să înoade un raţionament) - pe cea care şefuieşte Educaţia de unde s-o apuci? Din funcţiile numite prin care a defilat? Din faţa sălilor de clasă, când trage cu urechea? De pe pereţii peste care lipeşte demonstrativ afişe electorale? De la bancul de înalt demnitar, unde rindeluieşte fraze pe care le asamblează în regulamente?

Tocmai de la Anisie aşteaptă astăzi elevi, profesori, părinţi şi bunici un cuvânt de folosinţă. Primesc vorbiturice: "lucrăm", "analizăm", "ne consultăm", "pregătim un proiect".

Şefa Educaţiei excelează însă într-un important domeniu al guvernării: de-res-pon-sa-bi-li-za-rea. Când, prin octombrie, experimentul deschiderii şcolilor se va prăbuşi dramatic sub asaltul covidului, doamna Anisie va agita ciomagul limbii sale de lemn, dând vina pe cobai - elevi, profesori, părinţi şi bunici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici