Comentariu Lelia MUNTEANU. Concluzia lui Trump despre Netanyahu: "Fuck him!"

1445 afișări
Imaginea articolului Comentariu Lelia MUNTEANU. Concluzia lui Trump despre Netanyahu: "Fuck him!"

Concluzia lui Trump despre Netanyahu: "Fuck him!"

Două cuvinte care spun mai mult despre fostul preşedinte al Statelor Unite decât editorialele, tomurile, analizele psihologizante care i-au fost dedicate, adunate la un loc. 

Televiziunile din Israel oferă acum scurte fragmente  din interviul lui Trump acordat jurnalistului Barak Ravid de la Canal 13. O promovare înaintea publicării cărţii intitulate „Pacea lui Trump".

În interviu, Trump se declară, între altele, „dezamăgit personal de Bibi, care m-a trădat", atunci când... l-a felicitat pe Biden pentru reuşita în alegeri.

Evident, Trump continua să susţină, sus şi tare, că la ultimele prezidenţiale din America „alegerile au fost furate".

E neliniştitor de limpede că „geniul stabil", după cum se autodefinea, n-a înţeles nimic din demersurile pe care credea că le face în favoarea Israelului: declararea Ierusalimului drept capitală unică şi indivizibilă a statului, mutarea intempestivă a ambasadei SUA la Ierusalim, încurajarea tacită a procesului de colonizare în Cisiordania, îndărătul declaraţiei şmechereşti „s-o limităm puţin", promisiunea unei soluţii miraculoase la conflictul israeliano-palestinian, câte şi mai câte, toate izvorâte din sinele său fanfaronard.   

La finalul interviului, Trump nu se dezminte şi concluzionează privitor la fostul premier Netanyahu: "Fuck him!".
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici