COMENTARIU Lelia Munteanu: Dr. Orban: Morţii sunt de vină

Sunt zile în care pare că s-a întors Vasilica Dăncilă la Palatul Victoria să-l bântuie.

2044 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Dr. Orban: Morţii sunt de vină

Prea n-a găsit Preşedintele României nici un cusur Guvernului Orban, ca prim ministrul să nu fie convins că bătrânii şi bolnavii compromit succesele guvernului în lupta cu covidul.

Întrebat despre numărul uriaş de corona-decese raportate în România,  Orban a răspuns cu aplombul unui medic specialist dăruit cu o sinecură politică: „​Totul se datorează (sic!) persoanelor care se îmbolnăvesc. Dacă persoanele care se îmbolnăvesc sunt persoane care au şi alte boli sau au vârste înaintate, boala afectează mult mai tare aceste persoane. Se şi vede pe statisticile legate de decese că cele mai multe decese sunt provocate de COVID pentru că (în vâltoarea retoricii pierde predicatul, n.m.) persoane care au alte boli, alte afecţiuni şi, în general, care au o vârstă mai ridicată. Asta este”.

Rămâne de văzut cui va decide premierul că se „datorează” corona-sărăcia care începe să-şi arate simptomele. Am o vagă idee: şomerilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici