COMENTARIU Lelia Munteanu: Empatia inversă a Marelui Procrastinator

Aud că Marele Procrastinator ne-a trimis pe toţi la golf.

2927 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Empatia inversă a Marelui Procrastinator

COMENTARIU Lelia Munteanu: Empatia inversă a Marelui Procrastinator

O rundă standard nu durează mai puţin de patru ore. Uneori cinci sau mai mult. Ăsta-i farmecul jocului, ca plăcerile Cotrocenilor: nu te zoreşte nimeni, nu ţi se pune crosa-n coaste, nu fluieră arbitrul, nu ticăie ceasul ca la şah.

Unii spun că ar fi rupt de realitate. Eu cred că e preşedintele cel mai empatic pe care l-a avut România. Practică un soi de identificare afectivă inversă: ne identifică pe noi cu domnia sa. Şi ne doreşte ce e mai bun pentru sine, dar fără să ne constrângă. Ce ar fi fost să ne ceară imperios vara asta să ne bronzăm in corpore? Sau, la iarnă, când ieşim din casele îngheţate, să ne ţină SPP paltonul? 

Acest portdrapel al dezastrului bine făcut nu vrea decât să ne ajute să ne umplem timpul până în 2024, când i se încheie mandatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici