Comentariu Lelia Munteanu - Funcţionează şi fără

1005 afișări
Imaginea articolului Comentariu Lelia Munteanu - Funcţionează şi fără

Cum ce-i de făcut? Oprim România, coboară toată lumea şi, în timp ce politicienii repară viitorul ca să nu mai sune ocupat, noi – pe lângă. Au rezistat ei australopitecii, darmite noi, oamenii de Ro-Magnon.

Dacă într-o zi am diseca, în scop umanitar, creierul unui politician român, doar ca să scoatem ce e în plus şi să plantăm ce nu-i deloc, am descoperi:

- video-uri pornopolitice, pitite în emisfera dreaptă, a emoţiilor;
- sfori, pile, ştăngi, şperacle - în emisfera stângă, a raţiunii;
- coduri iban – peste tot;
- un exemplar din Capra cu trei iezi (varianta în care lupul o mănâncă şi pe capră).

Le scoatem pe astea şi basculăm în loc sinceritate (cum se scrie?), bună credinţă, compasiune, profesionalism (e cu doi "f"?).

Uităm însă, în grabă şi de emoţie, să montăm creierul la loc. Culmea ştiinţei, bucurie mare: politicianul român funcţionează şi fără.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici