COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Magnus - puţin foarte

Vestea bună e că Iohannis şi-a regăsit rânjetul. Vestea şi mai bună e că a şi apucat să se bronzeze perfect, fără mască.

1515 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Magnus - puţin foarte

COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Magnus - puţin foarte

Astăzi a vizitat Parcul Natural Comana din judeţul Gurgiu. (Doar nu era să se plimbe prin menajeria de şobolani din Sectorul 1).

La final, jurnaliştii au pus, ca de obicei, câteva întrebări vexatorii. În primul rînd despre covid. De ce îl mai deranjăm cu subiectul ăsta? Doar a declarat marţial, încă din 24 iunie: "Campania de vaccinare a fost un succes, noi practic am oprit pandemia (...) avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinţei de vaccinare". Ca dovadă, România e acum cea mai relaxată naţiune din UE.

Altă ofensă a presei noastre, în cârdăşie cu cea germană - povestea cu PNRR (ştim ce înseamnă, a intrat în folclor): că de ce cotidianul Die Welt a scris că proiectul ţării noastre e atât de rău întocmit, încât s-ar putea să fie respins. Asta l-a făcut pe Klaus Magnus să-şi mai exhibe o dată rânjetul fermecător: "Vom avea un PNRR aprobat. Mi s-a părut puţin foarte unilateral articolul".

România Educată a tresăltat în somn de satisfacţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici