COMENTARIU Lelia Munteanu: Off-line

1313 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Off-line

FOTO: presidency.ro

Klaus Magnus apucase, încă din 7 octombrie, să ia pulsul naţiunii: „Sănătatea publică este ameninţată de  COVID-19, iar politica românească este ameninţată de PSD". Cum le zice dumnealui - mai rar cineva.  

Bine ne-a dăscălit, miercure de miercure: o democraţie fără alegeri carevasăzică nu există.

De ce trebuie nesmintit să votăm de Sfântu' Nicolae? Ca să scăpăm de PSD!

Ieri s-a pogorât în şedinţa de Guvern ca luceafărul de seară şi am crezut, în aiureala mea, că - după atâta zbenguială în starea de alertă şi cu o rată de infectare ca în piaţă la Wuhan - va declara starea de urgenţă. (Uitasem că în stare de urgenţă nu se pot ţine alegeri).

Aşezat în capul mesei, Klaus Magnus a atras atenţia că „va fi o campanie electorală în condiţii foarte speciale, foarte stricte". Noroc că „spre deosebire de anii trecuţi, astăzi avem marele avantaj este că trăim într-o eră digitală, ceea ce permite partidelor şi candidaţilor să îşi promoveze proiectele în mediul on-line, precum şi prin intermediul dumneavoastră, al presei scrise, radio şi TV".

Fapt pentru care azi-dimineaţă a dat fuga în Maramureş. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici