COMENTARIU Lelia Munteanu: ... Şi nimeni n-a râs vreodată ca el

Unul dintre şoarecii din bibliotecă mi-a spus această poveste.

808 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: ... Şi nimeni n-a râs vreodată ca el

Desen de Pavel NEMOIU

(Rostea cuvintele ca şi când ar fi vrut să se descotorosească repede de ele):

„A fost odată ca niciodată o ţară care cuprindea toate ţările de pe pământ”…

“Parcă am mai auzit asta”, am îndrăznit să-l întrerup. „Prostul se uită la fulgere, înţeleptul - la drumul luminat de ele”, mi-a răspuns într-o doară şi a continuat: 

“…iar în ţara asta exista un oraş care cuprindea toate oraşele lumii. Şi în oraş se afla o stradă care cuprindea toate străzile oraşului. Pe stradă – o casă care cuprindea toate casele oraşului. În casă era o cameră, în cameră – un om, întruchiparea tuturor oamenilor din lume. Râdea, râdea şi râdea, şi nimeni n-a râs vreodată ca el”.

Dacă aş fi putut să mă uit mai îndeaproape la omul acela, aş fi constatat că seamănă leit cu Dumnezeu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici