COMENTARIU Liviu Mihaiu: Un nou şou al guvernului Vela&Arafat&Tătaru:Turnaţi aici!

  • Şi iată că deştepţii consiliului de securitate sanitară au idei noi şi bubuitoare pentru oricine vrea să-i conteste din nou la CCR. Că, deh, interdicţionismul şi puniţia sunt boli naţionale româneşti vechi în marea asta de autodispreţ în care se scaldă românii.
  • După ce preşedintele care a rostit mai mult numele PSD decât numele partidului din care provine şi cel mai mult din istoria României, având o psihoză electorală în buclă, ameninţa zilele trecute : “Nu am nici o reţinere să introduc iar starea de urgenţă”
  • De-acum încolo vom avea civili printre noi care ne vor spiona şi amenda pe unde ne prind. Ba mai mult, în scenariu ăsta horror, în care televiziunile execută, nu discută, Vela şi gaşca de pasionaţi de ordine, Tătaru şi Arafat, au reinventat …turnătoria la un tel verde
7515 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Liviu Mihaiu: Un nou şou al guvernului Vela&Arafat&Tătaru:Turnaţi aici!

COMENTARIU Liviu Mihaiu: Un nou şou al guvernului Vela&Arafat&Tătaru:Turnaţi aici!

Frică, ură şi turnătorie: trei flageluri vectoriale ale României contemporane, într-o ţară care nu mai zâmbeşte deloc. O ţară cu capu-n pământ, cu mască la gură şi-n şir indian.

Cum bine zicea Mircea Cărtărescu într-o postare despre starea de nervi a naţiunii: "Dar dacă te întorci, după o vreme îndelungată, în ţară e cu neputinţă să nu fii izbit de cât de anormală e umanitatea de aici. De cât de chinuiţi sunt oamenii şi de cât de răi devin din cauza asta. Nu se poate să nu fii uluit de faptul, de pildă, că una dintre cele mai răspândite strategii de supravieţuire este mitocănia agresivă. În orice ţară civilizată oamenii încearcă să-şi menajeze nervii cât se poate de mult. Sunt prevenitori unii faţă de alţii...”

Şi iată că deştepţii consiliului de securitate sanitară au idei noi şi bubuitoare pentru oricine vrea să-i conteste din nou la CCR. Că, deh, interdicţionismul şi puniţia sunt boli naţionale româneşti vechi în marea asta de autodispreţ în care se scaldă românii. Români care cred de cele mai multe ori că ei merită ce-i mai rău..

După ce preşedintele care a rostit mai mult numele PSD decât numele partidului din care provine şi cel mai mult din istoria României, având o psihoză electorală în buclă, ameninţa zilele trecute : “Nu am nici o reţinere să introduc iar starea de urgenţă” 

După care au apărut cioclii. Încurajaţi de aşa-zisa intransigenţă tâmpă a Preşedintelui, angajaţii săi sub formă de specialişti pandemio pupu, cei care apar în fiecare zi la teve să ne anunţe că democraţia noastră sub acoperire - da, aia cu pensii speciale şi cu militari care ies la 42 de ani la pensie - cum că de-acum încolo vom avea civili printre noi care ne vor spiona şi amenda pe unde ne prind. 

Ba mai mult, în scenariu ăsta horror, în care televiziunile execută, nu discută, Vela şi gaşca de pasionaţi de ordine, Tătaru şi Arafat, au reinventat …turnătoria la un tel verde. Daciada datului în gât începe, tovarăşi! Un nou nivel de degradare umană şi colectivă este gata să submineze nu numai economia, ci şi puţina fericire şi acestui nefericit popor de nezâmbitori. De-acum încolo, orice român cu vocaţie de trădător şi turnător - sunt blocurile pline de pensionari comunişti care practică sportul ăsta naţional comunist - vor putea filma şi poza românii fără mască pentru a-i da pe mâna poliţiei, care, nu-i aşa, vor avea un aspect de Securitate, în civil, cu cultura-n duba de pe străzi!?

Băi, băieţi, după ce-aţi arestat copiii din curtea şcolii, acum vreţi să-i arestaţi şi pe părinţi!? 

Sunt două posibilităţi: Sau a început să vă placă dictatura sau vreţi din nou un PSD majoritar în Parlament!? Nu de altceva, dar ciumpalacii politici ai lui Ciolacu sunt în stare să ne promită aici şi raiul suedez al dezlănţuirii totale, doar, doar vor da să mai vină o dată la putere. Fix când iese Dragnea din pârnaie.

 

PS. Cum bine observa un conconstăţean de-al meu din comunicare, Silviu Dancu: "Am avut curiozitatea să văd cine semnează recomandările alea către prefectul Capitalei, căruia îi cere să reînchidă oraşul. E doamna dr Oana Nicolescu. Doctor de familie. (Nu, nu epidemiolog sau mai ştiu eu ce.). Oana Nicolescu a fost şefa organizaţiei liberale pe Sector 2 şi e fina de cununie a Monicăi Anisie, ministrul Educaţiei.”

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici