COMENTARIU Sorin Avram: Imaginează-ţi, Rareş Bogdan, că te-ai întors la Realitatea

Rareş Bogdan i-a luat apărarea lui Florin Cîţu şi după ce acesta nu a avut nicio reacţie ca urmare a comparaţiei pe care preşedintele Ungariei a făcut-o între anexarea Crimeei de către Rusia şi Tratatul de la Trianon: ”Ce să facă Florin Cîţu, să ia microfonul, să sară cumva peste, să meargă... Nu era o masă rotundă de discuţie, nu era un talk-show, unde poţi să dai replică, nu era aşa ceva”.

21947 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Imaginează-ţi, Rareş Bogdan, că te-ai întors la Realitatea

COMENTARIU Sorin Avram: Imaginează-ţi, Rareş Bogdan, că te-ai întors la Realitatea

Fostul realizator de talk-show-uri la Realitatea TV face parte din echipa de zgomot şi lumini a lui Florin Cîţu şi visează să-şi păstreze funcţia de prim-vicepreşedinte PNL şi după alegerile din 25 septembrie. Rareş Bogdan a devenit extrem de inventiv, pentru că viaţa politică l-a obligat să se perfecţioneze în găsirea de scuze pentru toate gafele făcute de domnul Cîţu şi de alţi colegi de partid. Spre exemplu, domnul Bogdan, care cîştigă multe mii de euro ca europarlamentar, a ştiut să pareze şi crticile încasate de noul ministru de Finanţe, Dan Vîlceanu, care habar nu avea cât este salariul minim pe economie: ”Eu le cer oamenilor puţină răbdare. Iar colegilor mei le spun, am destul de multă experienţă în comunicare, pentru că am lucrat 15 ani în presă (...). Eu le spun aşa: nu suntem la «Cine ştie câştigă» sau la «Roata Norocului». Trebuie să înţeleagă că sunt miniştri şi miniştrii răspund la întrebări, fac, dar nu trebuie să vină să ne spună acuma toate detaliile. Sigur că acolo sunt convins că s-a încurcat, nu e o chestie de rea voinţă sau că nu ştia cât e salariul minim pe economie”.

Rareş Bogdan este în stare să spună despre Florin Cîţu că, de fapt, acesta nu a urcat băut la volan în viaţa lui, n-a călcat în Statele Unite ale Americii, ştie preţul la vreo şapte sortimente de pâine, că după summit-ul de la Kiev l-a făcut praf pe preşedintele Ungariei, de a plecat acesta plângând şi promiţând că nu o să se mai întâmple, că are 2 metri înălţime şi că este blond şi cu ochii verzi.

Imaginează-ţi, Rareş Bogdan, că eşti înfăşurat cu tricolorul, că ai studioul plin de invitaţi patrioţi şi că prin telefon îşi spun păsurile oameni care trăiesc din salariul minim pe economie. Imaginează-ţi că te-ai întors la Realitatea. Şi la realitate. Acum ai cuvântul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici