Rusia obţine prima victorie la EURO 2020. Echipa a învins la limită Finlanda, în meciul de la Sankt Petersburg

  • Primul meci al rundei secunde, din grupele de la campionatul european de fotbal, s-a jucat miercuri după-amiază la Sankt Petersburg, între Rusia şi Finlanda, în grupa B.
  • Ruşii s-au impus la limită, în faţa propriilor suporteri, cu un gol marcat pe finalul primei reprize.
104 afișări
Imaginea articolului Rusia obţine prima victorie la EURO 2020. Echipa a învins la limită Finlanda, în meciul de la Sankt Petersburg

FOTO: Twitter @mapensela11

Finlandezii au început mai bine şi au marcat în minutul 4, un gol anulat ulterior, pe motiv de offside, decizie luată după consultarea sistemului VAR.

Nordicii au continuat să atace, ratând încă o ocazie importantă, înainte ca Rusia să deschidă scorul în minutele suplimentare ale reprizei, Aleksey Miranchuk reuşind un şut frumos la vinclu, din interiorul careului.

Zhemaletdinov şi Kuzyayev a punctat de partea ruşilor la capitolul ocazii, fără să schimbe scorul.

Ultimul care şi-a trecut în cont o şansă irosită a fost rusul Rifat Zhemaletdinov, care a trimis puţin peste poartă în minutele de prelungire.

Rusia obţine prima victorie şi primele trei puncte şi urmează să joace în turul 3 cu Danemarca, pe 21 iunie, de data aceasta la Copenhaga.

Al doilea meci al rundei secunde din Grupa B se joacă joi, între Belgia şi Danemarca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici