112 oameni infectaţi cu coronavirus la biserică. Autorităţile se tem că numărul îmbolnăvirilor va creşte şi printre contacţii lor direcţi

  • Peste 100 de oameni s-au îmbolnăvit de coronavirus după ce au participat la o slujbă religioasă
  • Focarul a fost identificat în Frankfurt
  • Sâmbătă, autorităţile germane identificareseră 40 de bolnavi dintre participanţi
5891 afișări
Imaginea articolului 112 oameni infectaţi cu coronavirus la biserică. Autorităţile se tem că numărul îmbolnăvirilor va creşte şi printre contacţii lor direcţi

112 oameni infectaţi cu coronavirus la biserică. Autorităţile se tem că numărul îmbolnăvirilor va creşte şi printre contacţii lor direcţi

Un focar de COVID-19 a fost indentificat în oraşul german Frankfurt, după ce 180 de persoane au participat la o slujbă religioasă într-o biserică baptistă.
 
Sâmbătă, bilanţul îmbolnăvirilor ca urmare a slujbei care a avut loc în urmă cu două săptămâni era de 40 de pacienţi. Astăzi, autorităţile germane au transmis că 112 oameni au fost testaţi pozitiv, iar alte 150 de persoane, contacţi direcţi, sunt suspectate.
 
"În urma celor întâmplate ar fi potrivit să purtăm mască pentru a ne proteja şi va trebui să ne abţinem de la a cânta împreună", au transmis ulterior reprezentanţii bisericii.
 
Comunitatea baptistă din Frankfurt a anunţat suspendarea tuturor serviciilor religioase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici