118 persoane suspecte de COVID-19 după ce au fost la un restaurant. Locul a ajuns focar de infecţie

În Germania mai multe persoane au fost testate pozitiv cu noul coroanvirus după ce au fost la un restaurant, iar altele au fost plasate în carantină, relatează publicaţia germană The Local.

26975 afișări
Imaginea articolului 118 persoane suspecte de COVID-19 după ce au fost la un restaurant. Locul a ajuns focar de infecţie

118 persoane suspecte de COVID-19 după ce au fost la un restaurant. Locul a ajuns focar de infecţie

 

Conform TheLocal.de, oficialii din domeniul sănătăţii din Saxonia Inferioară, nord-vestul Germaniei, investighează un focar de infecţie izbucnit într-un restaurant, din oraşul Moormerland, din districtul Leer. Şapte persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus după ce au luat masa în restaurant.
 
14 persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, iar în total 118 persoane au fost plasate în carantină. Printre cei infectaţi se numără şi proprietarul restaurantului. El a declarat că este posibil ca persoanele să fi contractat boala în momentul în care restaurantul şi-a sărbătorit redeschiderea pe 15 mai. La eveniment au participat în jur de 40 de persoane, inclusiv oficialii companiilor care i-au sprijinit pe perioada crizei.
 
Focarul de coronavirus este primul izbucnit într-un restaurant după ce autorităţile au permis redeschiderea în etape a localurilor în cele 16 landuri germane, începând cu 9 mai.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici