51 de morţi. Bilanţul atacului rus care a lovit un magazin alimentar din zona Harkov a crescut

Bilanţul atacului rus care a lovit un magazin alimentar dintr-un sat din Harkov a crescut la 51. Printre victime se află şi un copil de şase ani.

640 afișări
Imaginea articolului 51 de morţi. Bilanţul atacului rus care a lovit un magazin alimentar din zona Harkov a crescut

Bilanţul atacului rus care a lovit un magazin alimentar dintr-un sat din Harkov a crescut

Cel puţin 51 de persoane, între care şi un copil de şase ani, au fost ucise într-un atac rus care a lovit un sat din regiunea Harkov, în estul Ucrainei, potrivit Sky News.

Cel puţin "48 de persoane au fost ucise" în acest sat situat lângă oraşul Kupiansk, nu departe de linia frontului cu armata rusă, a anunţat iniţial Volodimir Zelenski, denunţând o "crimă rusă în mod evident brutală".

Atacul, care a avut loc în jurul orelor locale 13:15, a lovit un magazin alimentar şi un bar din satul Groza, la circa 30 de kilometri vest de Kupiansk, a precizat guvernatorul regional Oleg Sinegubov pe Telegram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici