A murit de supradoză în timp ce transporta două kilograme de cocaină în burtă

Un olandez care voia să ajungă în Marea Britanie cu două kilograme de cocaină în burtă a murit în urma unei supradoze, duminică, în oraşul Calais, din nordul Franţei, după ce una dintre capsulele cu droguri a plesnit, potrivit unor surse din poliţie.

120 afișări
Imaginea articolului A murit de supradoză în timp ce transporta două kilograme de cocaină în burtă

A murit de supradoză în timp ce transporta două kilograme de cocaină în burtă (Imagine: Mediafax Foto)

Bărbatul, care avea în jur de 30 de ani, a prezentat simptomele unei crize de epilepsie în momentul în care maşina în care se afla se pregătea să fie îmbarcată pe un vapor cu destinaţia Marea Britanie, precizează aceeaşi sursă.

"Aceste simptome sunt deseori cele ale unei supradoze", a explicat sursa citată, adăugând că o capsulă a pleznit.

În urma autopsiei s-a stabilit că avea 100 de capsule cu droguri în burtă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici