Accident teribil în Canalul Mânecii: Trei copii au murit după ce şalupa în care se aflau s-a răsturnat

Trei copii au murit după ce şalupa în care se aflau s-a răsturnat în Canalul Mânecii, în apropiere de coasta Normandiei, cauzele producerii accidentului fiind în curs de investigare, au anunţat autorităţile franceze, potrivit Associated Press.

234 afișări
Imaginea articolului Accident teribil în Canalul Mânecii: Trei copii au murit după ce şalupa în care se aflau s-a răsturnat

Accident teribil în Canalul Mânecii: Trei copii au murit după ce şalupa în care se aflau s-a răsturnat

Copiii se aflau la plimbare alături de părinţii lor, iar cei trei adulţi au supravieţuit accidentului, potrivit autorităţilor.

Autoritatea maritimă din Normandia a transmis că operaţiunea de salvare a început după ce un martor a anunţat că a văzut o ambarcaţiune care plutea în derivă la aproximativ 800 de metri de coastă, în apropiere de oraşul Agon-Coutainville.

Mama a doi dintre copiii decedaţi a declarat că fetele sale şi un băiat de 7 ani, purtau veste de salvare, dar au rămas blocaţi în cabină.

Tatăl fetelor a încercat să spargă fereastra ”cu braţele, picioarele şi cu ancora şalupei”, a declarat femeia pentru cotidianul Ouest-France.

Procuratura locală a a nunţat că cei trei adulţi nu se aflau în cabină şi au fost aruncaţi în apă când şalupa s-a răsturnat, conform publicaţiei Le Point.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici