ACCIDENTUL AVIATIC din Alpii italieni: Bilanţul a ajuns la sapte morţi şi doi răniţi după coliziunea între un avion şi un elicopter

Cel puţin şapte persoane au murit, iar alte două au fost rănite după coliziunea între un elicopter şi un avion uşor produsă vineri după-amiază în Munţii Alpi, în nord-vestul Italiei, în apropierea frontierei cu Franţa, au anunţat sâmbătă autorităţile italiene, citate de site-ul TGcom24Mediaset.it.

1672 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTUL AVIATIC din Alpii italieni: Bilanţul a ajuns la sapte morţi şi doi răniţi după coliziunea între un avion şi un elicopter

ACCIDENTUL AVIATIC din Alpii italieni: Şapte morţi şi doi răniţi după coliziunea între un avion şi un elicopter

Un elicopter italian s-a ciocnit în aer cu un avion uşor francez, vineri după-amiază, în zona Gheţarului Rutor, la altitudinea de peste 2.500 de metri, în apropierea localităţii La Thuile (regiunea italiană Valea Aosta).

Bilanţul anunţat anterior era de cinci morţi şi doi răniţi în stare critică.

La locul accidentului au fost trimise numeroase elicoptere de salvare din oraşele Ivrea, Torino şi Borgo Sesia.

Potrivit site-ului de ştiri AostaSera.it, elicopterul implicat în accident aparţinea firmei GMH şi transporta schiori, iar avionul uşor provenea din Franţa şi probabil efectua un tur de agrement în zona Courmayeur.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici