Actriţa Julie Gayet are un agent de securitate plătit de statul francez - surse

Actriţa Julie Gayet, care ar avea o relaţie cu preşedintele Franţei, Francois Hollande, este însoţită permanent de un agent de securitate angajat de statul francez, scrie ziarul Le Monde.

923 afișări
Imaginea articolului Actriţa Julie Gayet are un agent de securitate plătit de statul francez - surse

Julie Gayet (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotoreporterul Sébastien Valiela, cel care a vândut imaginile cu François Hollande şi Julie Gayet revistei Closer, a explicat că a reuşit să facă fotografiile urmărindu-l pe un agent de securitate care o însoţeşte permament pe actriţă.

Este prima dată când apare informaţia despre existenţa unui agent de securitate al actriţei Julie Gayet, notează Le Figaro, lucru care ar confirma formal relaţia acesteia cu preşedintele Franţei.

Revista Closer a dezvăluit că preşedintele Franţei, François Hollande, în vârstă de 59 de ani, are o relaţie amoroasă cu actriţa Julie Gayet, în vârstă de 41 de ani. Hollande a evitat, în cursul conferinţei de presă organizate marţi la Paris, să comenteze informaţiile despre relaţia amoroasă pe care ar avea-o cu actriţa Julie Gayet; de asemenea, el nu a precizat dacă mai are o relaţie cu Valérie Trierweiler, partenera sa declarată. "Fiecare poate avea probleme în viaţa sa personală. Este şi cazul nostru. Sunt momente dureroase. Problemele private sunt tratate în mod privat, în intimitatea respectării fiecăruia. Nu este nici locul, nici momentul de a face acest lucru acum. Nu voi răspunde la nicio întrebare pe această temă azi. O voi face înainte de întâlnirea pe care o am", a spus Hollande marţi, referindu-se la vizita oficială pe care o va efectua în Statele Unite pe 11 februarie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici