Agenţia de spionaj din Coreea de Sud o consideră pe tânăra fiică a liderului nord-coreean Kim Jong Un drept posibil succesor al acestuia

Tânăra fiică a liderului nord-coreean Kim Jong Un este văzută ca fiind probabila moştenitoare a tatălui său, a declarat joi agenţia de spionaj din Coreea de Sud, prima sa evaluare de acest fel.

616 afișări
Imaginea articolului Agenţia de spionaj din Coreea de Sud o consideră pe tânăra fiică a liderului nord-coreean Kim Jong Un drept posibil succesor al acestuia

Agenţia de spionaj din Coreea de Sud o consideră pe tânăra fiică a liderului nord-coreean Kim Jong Un drept posibil succesor al acestuia

Au existat dezbateri şi speculaţii intense cu privire la această fetiţă, despre care se spune că are aproximativ 10 ani şi se numeşte Ju Ae, încă de la prima sa apariţie publică în noiembrie 2022, când a urmărit un test de lansare a unei rachete cu rază lungă de acţiune împreună cu tatăl său.

De atunci, fetiţa şi-a însoţit tatăl la o serie de evenimente publice majore, iar mass-media de stat a numit-o "cel mai iubit" sau "respectat" copil al lui Kim Jong Un şi a publicat în mod constant imagini şi fotografii care dovedesc poziţia sa politică în creştere şi apropierea de tatăl său.

Principala agenţie de spionaj din Coreea de Sud, Serviciul Naţional de Informaţii, a precizat că o consideră pe Kim Ju Ae drept succesoarea probabilă a tatălui său, citând o analiză cuprinzătoare a activităţilor sale publice.

Biroul de afaceri publice al NIS a declarat pentru The Associated Press că încă ia în considerare toate posibilităţile privind procesul de succesiune la putere în Nord, deoarece Kim este încă tânăr, nu are probleme majore de sănătate şi mai are cel puţin un alt copil.

Kim Jong Un împlineşte luni 40 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici