Alegeri parlamentare anticipate în Bulgaria, pe fondul suspiciunilor privind fraude electorale

Alegătorii bulgari sunt chemaţi duminică la urne, într-un climat tensionat şi pe fondul suspiciunilor privind fraude electorale în scrutinul parlamentar anticipat.

164 afișări
Imaginea articolului Alegeri parlamentare anticipate în Bulgaria, pe fondul suspiciunilor privind fraude electorale

Alegeri parlamentare anticipate în Bulgaria, pe fondul suspiciunilor privind fraude electorale (Imagine: Shutterstock)

Secţiile de votare s-au deschis la ora 7.00 (7.00, ora României) şi se vor închide la ora 20.00 (20.00, ora României).

Parchetul din Sofia a anunţat sâmbătă confiscarea a 350.000 de buletine de vot despre care existau suspiciuni că urmau să fie utilizate pentru fraude electorale. Partidul conservator GERB, al fostului premier Boiko Borisov, este suspectat de implicare în acest caz.

Formaţiunea GERB este aproape la egalitate cu socialiştii (PSB), conform sondajelor de opinie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici