Alimentarea cu apă a 600 de localităţi din Bulgaria a fost întreruptă

Alimentarea cu apă a fost întreruptă în 600 de localităţi şi sate din Bulgaria, a anunţat adjunctul ministrului Dezvoltării Regionale şi Lucrărilor Publice de la Sofia, Dimcio Mihalevski, citat de Sofia Echo în ediţia electronică.

3 afișări
Imaginea articolului Alimentarea cu apă a 600 de localităţi din Bulgaria a fost întreruptă

Alimentarea cu apă a 600 de localităţi din Bulgaria a fost întreruptă

Întreruperile au atins cel mai important nivel în oraşele Razgrad, Şumen, Loveci, Gabrovo şi Burgas, potrivit agenţiei Focus.

Mihalevski a spus că în cazul în care seceta va continua, incidentele legate de întreruperea alimentării cu apă s-ar putea extinde în aproximativ 800 de localităţi, dar marile oraşe ale ţării nu sunt în pericol.

Pe de altă parte, autorităţile bulgare citate de Sofia Echo au anunţat că peste 12.000 de focare de incendiu au fost stinse pe teritoriul ţării în lunile iunie şi iulie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici