Ambasada americană din Damasc, închisă joi de teama unor manifestaţii

Ambasada Statelor Unite din Damasc a anunţat că va fi închisă joi, din cauza unor posibile proteste faţă de raidul efectuat duminică de armata americană asupra unui sat sirian, relatează AFP.

11 afișări
Imaginea articolului Ambasada americană din Damasc, închisă joi de teama unor manifestaţii

Ambasada americană din Damasc, închisă joi de teama unor manifestaţii

"Din cauza unor temeri pentru securitate, ambasada Statelor Unite va fi închisă joi, 30 octombrie 2008", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul misiunii americane.

O manifestaţie ar putea avea loc joi în apropierea ambasadei, iar cetăţenii americani sunt sfătuiţi să evite această zonă, precizează comunicatul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici