Ambasadorul Statelor Unite la Moscova a demisionat

Ambasadorul Statelor Unite la Moscova, Jon Huntsman, a anunţat că demisionează din funcţie prin intermediul unei scrisori adresate preşedintelui Donald Trump, informează agenţia Tass şi cotidianul The Salt Lake Tribune.

1976 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Statelor Unite la Moscova a demisionat

Ambasadorul Statelor Unite la Moscova a demisionat

„Sunt onorat de încrederea pe care mi-aţi acordat-o când m-aţi numit ambasador al Statelor Unite în Rusia într-o perioadă atât de dificilă în ceea ce priveşte relaţiile bilaterale”, i-a scris Huntsman lui Donald Trump.

Jon Huntsman ar urma să părăsească în mod oficial funcţia de ambasador pe 3 octombrie.

Potrivit The Salt Lake Tribune, Huntsman şi-ar propune să devină guvernator al statului Utah, funcţie pe care a mai ocupat-o între 2005 şi 2009. El este ambasador la Moscova din 2017, iar anterior a fost ambasador în Singapore şi în China.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici